Tuesday, May 29, 2012

1 month ♥


PING ! PING !! hahaha here we are ! 

Yeah.. da sebulan da kami bersatu dan bersama.. hampir setiap masa kami bersama... bercakar, bergaduh bertepuk, berlempang sume da rasa.. bagaikan da setahun hubungan ni tapi masih sebulan.. HAHA.. Now menunggu 23 bulan lagi untuk  ........  ( Doakan kami ;) )

Hehe.. our 1 month kami bersama di One Utama, Damansara.. tepat2 ! naseb time tuh cuti.. Ingat kek tuh untuk besday jep la ? nope.. Lilin 1 batang tanpa api haha terbaek.. xpela tggu setahun baru berapi kan ;) Our choice ! So yummy one ! 


To My beloved MBBM, MZZ, ZulQarNain ;)

Banyaknya nama awak.. hehe.. Awak seorang yang sangat lucu yang membuatkan hari-hari saya bahagia.. Awak seorang penggoda terhebat membuatkan saya 'selalu' nak pergi kelas HAHA.. Awak seorang yang bijak dalam menyelesaikan masalah saya pabila saya tak tahu nak buat apa.. Awak bagaikan pelengkap segala kekurangan saya.. Awak keajaiban bagi saya.. yang tidak pernah saya fikir dalam hari-hari saya lalui, awak akan muncul sebagai seorang kekasih hati saya.. sekarang adalah permulaan sesi perkenalan antara kita.. saya doakan awak bersabar dalam proses perkenalan kita untuk menuju ke alam yg telah kita rancang dan DIA yg menentukan.. AMIN ;)


Hermmm... sungguh gedik ayat itu tapi ini gorgeous saya ;p


 Setahun nanti saya nak yang paling mahal ! HAHA

Nak suruh MBBM saya ni senyum punya la payah nak pujuk.. ;)

Hey I'm the owner of the gorgeous and taken by ZulQarNain Zakaria ;))

♥ 
No comments:

Post a Comment