Tuesday, May 29, 2012

Himpunan Hari Belia, Putrajaya


Walaupun saya busy dengan study, assignment, project saya.. tapi saya tetap ada masa untuk menyokong seruan kerajaan.. Tahun lepas punya Hari Belia serius x dapat pergi sebab xde geng oh ! tapi kali ni.. saya pergi dengan seseorang yang xnak pergi jugak.. HAHA.. Da sampai putrajaya, tak tahu la siapa yang nak g tgk konsert dan tercari-cari mane PM Najib sebenarnya.. hehe ;) (sayang saya mesti da nak amk bb dia, then bbm kita dengan berpuluh soalan utk ditanya.. PING !)

Before that kami ke Alamanda untuk tunggu malam.. kalau g siang woah sakit otak wa oh ! dengan panas.. I puteri lilin ! Ouch tergedik di seluruh shah alam ! Who's cares ? hahaha... Jenjalan tempat2 mcmni pun best jugak sbb our privacy x dicerobohi haha.. kalau tak 'eh hai..' or 'hah kan da kantoi' or 'pe kau buat cni ?' haiyoo ma haiyoo pa !

Come enjoy pics :)



Hmmmm... Creamy !! My baby with starbucks 

My sayang smiling ! because see my starbucks !! HAHA senyum jahat sebab da nak habes baru bagi kita HAHA.. (okay will bbm me after this LALALA )

Famous Amos + Starbucks : ♥



Lepas je lepak alamanda, terus g Hari Belia tu.. kami sampai malam.. dan banyak sangat konsert.. tak tahu nak stick kat konsert mane.. so jenjalan jep dapat tgk OAG wat performance.. Hurmm.. rugi korg x g ;)




* bagi je taw apa-apa event, insyaallah sampai la kami ;)



2 comments:

  1. banyak sangat konsert sampai dah tak tahu nak pergi mana eh.. hahaha

    ReplyDelete