Thursday, February 23, 2012

Love February : 23rd of February 2012


Mesti kawan-kawan tertanya-tanya.. Penting sgt ke date itu ? Mesti lah penting.. Sebab tarikh hari jadi MMM.. Masuk ni da tahun kedua wish dia through blog.. Takut.. Segan la nak wish through handphone and facebook.. ;)






Dekat blog yg gorgeous ni jela saya rasa saya mampu untuk ucapkan selamat hari jadi.. tentu-tentunya la dia x pernah baca.. Khas untuk lelaki yg paling saya kasihi.. Kali ni no picture.. Sebab no new picture from him and kami tak pernah jumpa lepas abes diploma aritu..


Macam-macam kisah sebelum munculnya tarikh ini..



Sekarang tak berani nak wish besday #MMM dekat wall dia.. so tumpang wall fazney je laa.. yg kebetulan besday dia semalam.. HAHA.. yg ditemani oleh Farahin Rahim dan Nurul Athirah :) So kalau rajin carilah comment saya yg mana 1 saya wish incik #MMM.. 

Dear #MMM,

Happy Birthday.. Selamat Hari Jadi.. Shengri Kuaile.. Semoga kau berjaya dalam pelajaran yup.. Tanam azam yang kuat untuk mencapai impian kau selama ni.. Aku sentiasa doakan kebahagiaan kau di mana jep kau berada.. Semoga kau dapat jodoh yg terbaik untuk diri kau dunia akhirat.. Amin..

Mungkin kau akan baca entry ni bila umur kau 27 ke 28 ke kan.. Seis aku tak berani nak wish through phone, msg and fb.. sebab aku tahu apa akan berlaku dan apa akan jadi.. Jadi, maaf jikalau kau tak selesa aku wish dekat blog yg gorgeous ni :)

" hai azraai ;) selamat hari jadi.. semoga kau tahu aku masih tunggu kau lagi :) " 

Aku harap kau tak kan rasa ayat kat atas ni ayat main-main sebab ayat atas itu adalah ayat paling ikhlas.. ;)
Hehehe :) Alhamdulillah masing-masing da umur 23 tahun.. Semoga kau matang hadap semua dugaan dariNYA...

                   S..




* Dia adalah lelaki paling lembut dalam berbicara.. :)





1 comment:

  1. Ahmad Zaki bin Mohd HashimFebruary 23, 2012 at 4:47 AM

    kau dengan angau kau yang x abes2....hehehe

    ReplyDelete