Friday, November 25, 2011

Kau annoying !

Aku rasa macam aku berada dikalangan orang yang tidak professional, annoying.. sibuk hal orang lain kenapa ? Allah bagi kau hidup kan.. jaga jela hidup kau baik-baik.. x payah la nak sibuk hal orang lain.. hal aku x da apa yang istimewa sangat la Mr Stalker ! Ke suka sangat baca entry aku ni dan da penat ketawa terbahak-bahak, dan da puas cakap 'padan muka kau Syaz??' sudah ke ?? Mr Stalker.. ini takdir aku.. aku yang hadap.. tak payah lah kau nak gembira, puas dengan apa aku hadap dan dapat balasannya sekarang.. Banyak kali aku gagal dalam percintaan.. bukan sebab pengalaman-pengalaman lama yang sedang menghukum aku.. tetapi..

"Aku tidak cukup mencintai Allah, Mama dan Papa serta keluarga aku.. Ibadah aku tidak sempurna lagi.. Disebabkan itu aku tidak layak untuk mendapat cinta manusia.. Bukan sebab pengalaman yg lepas.. Ingat itu !! "

Jangan nak runsing pale otak kau la fikirkan hidup aku.. kau ada hidup.. Jaga hidup kau baik-baik.. Xpayah nak gelak sangat la.. xpayah nak bangga sangat la aku gagal dalam benda-benda bodoh ni.. 

Nak tahu sesuatu tak ? Kenapa kau tak dapat apa yang kau inginkan selama ini ? Sebab kau tak pernah nak ubah perangai cantik kau serta niat kau !! Niat kau jahat maka tak kan dapat la apa yang tunggu selama ni ! Hello pls wake up laa !! Pintu hati ini da tertutup untuk kau.. tertutup rapat.. doa la selama mana pun jikalau tiada jodoh antara kita sememangnya tidak akan ada jodoh antara kita !

Kau buat aku jadi jahat macamni ! Kau buat aku jadi ahli neraka selama ini.. Cukup la kau tunggu hamba yang hina ini.. buang masa ! Kau ingat kau hebat kau tahu segalanya tentang aku ? Tidak !!!

Terima Kasih pernah hadir dalam hidup aku.. Ya, aku manusia yang kurang ajar pabila berbicara.. aku ada tahap kesabaran.. aku penat nak hadap benda lama ! buat apa aku nak buang masa hadap benda yang aku pernah hadap dan akhirnya kita sama-sama tahu apa akan jadi.. dan sebodoh-bodoh aku la, aku tak kan pernah ulang kesalahan dalam pengalaman aku yang lepas ! sebab benda itu sakit !

Siapa pasangan aku, siapa jodoh aku, siapa bakal suami aku.. tak payah penat kau nak fikir siapa.. Allah tahu siapa yang terbaek untuk aku.. Dan bila akan aku hadap benda gila ini lg, kau tak payah runsing nak tentukan.. sbb lambat lg ! Xpyh la ye nak sibuk sangat..

Maaf kalau ada yang terasa hati.. tapi entry ni mg khusus untuk Mr Stalker.. Kalau dia baca dia berang dia marah betul la tu diri dia !! so sorry okay.. da tak tahan sangat da simpan.. ak diam kau ingt aku suka dan terharu dgn apa kau buat ?? sebenarnya MENYAMPAH !


* HUH !! dari ada mood nak study terus rasa macam nak tydow !


No comments:

Post a Comment